Over ons

Van Alten + Associates B.V.

Wie zijn we?

Van Alten + Associates B.V. richt zich op uw bedrijfscontinuïteit op basis van partnership en door middel van persoonlijke betrokkenheid.

Bedrijfscontinuïteit bepalen we door samen met u te kijken naar uw bereidheid en vermogen om risico’s te accepteren en zelf te nemen. De calamiteiten dienen goed afgedekt te zijn.

Partnership ontstaat door het wederzijdse vertrouwen, de aandacht voor u die bij ons centraal staat, onze bereikbaarheid (24/7) en kennis. Wij willen uw natuurlijke en vanzelfsprekende gesprekspartner zijn.

Een van onze krachten is de persoonlijke betrokkenheid en kwaliteit.
Wij staan garant voor kwaliteit, zijn kleinschalig, waardoor u voor al uw zaken slechts 1 contactpersoon heeft. U heeft gelijk de juiste persoon aan de telefoon en deze zorgt indien nodig voor inschakeling van een ander specialisme bij een van de aansloten associates. Deze hebben dezelfde persoonlijke aandacht en dezelfde bedrijfsfilosofie, waardoor u altijd de beste adviseur aan tafel heeft.

Van Alten + Associates B.V.

Copyright © 2012 – 2018
Website door DZW.

Van Alten + Associates B.V. richt zich op uw bedrijfscontinuïteit
op basis van partnership door middel van persoonlijke betrokkenheid.

Adresgegevens

Max Woiskistraat 26
3069 ZN Rotterdam

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze cookies worden niet gebruikt voor het achterhalen van uw gegevens. Deze dienen alleen om de werking van de site te optimaliseren.